Kansleri Logo

wordpress hakukoneoptimointi

WordPress hakukoneoptimointi

WordPress-hakukoneoptimointi tarkoittaa verkkosivuston optimointia hakukoneiden, kuten Google, näkemyksen parantamiseksi WordPress-sivustolla. Tämä voi sisältää esimerkiksi avainsanojen käytön optimointia, metatietojen luomista ja sivuston nopeuden parantamista.

WordPress hakukoneoptimointi toimenpiteet

1. Määritä tavoitteesi hakukoneoptimoinnille WordPress-sivustollasi. Haluatko parantaa näkyvyyttä hakutuloksissa, kasvattaa liikennettä tai parantaa konversioprosenttia?

2. Tee avainsanatutkimus selvittääksesi, mitkä hakutermit ovat relevantteja ja suosittuja kohderyhmäsi keskuudessa.

3. Optimoi metaotsikot ja meta-kuvaukset sivuillesi käyttäen valittuja avainsanoja.

4. Paranna sisällön laatua ja relevanssia lisäämällä avainsanoja luontevasti tekstiin.

5. Huolehdi sivun latausajasta optimoimalla kuvat, minimoimalla JavaScript- ja CSS-tiedostot sekä käyttämällä nopeaa webhotellia.

6. Rakenna laadukkaita sisäisiä linkkejä sivustollasi ja varmista, että sivuston navigointi on selkeä ja helppokäyttöinen.

7. Seuraa edistymistäsi analytiikkatyökalujen avulla ja tee tarvittaessa muutoksia strategiaasi.

8. Jatka säännöllistä hakukoneoptimointia päivittämällä sivuston sisältöä ja tarkkailemalla alan trendejä.

WordPress hakukoneoptimointi hinta

Hinta riippuu palveluntarjoajasta ja palvelun laajuudesta, mutta yleisesti ottaen WordPress-hakukoneoptimointi voi maksaa muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi sivuston koko, kilpailutilanne alan hakusanoilla ja optimoinnin laajuus. On tärkeää pyytää tarjous useammalta palveluntarjoajalta ja vertailla hintoja ja palveluiden sisältöä ennen päätöksen tekemistä.

WordPress hakukoneoptimointi työpaikat

WordPress-hakukoneoptimointiin liittyvät työpaikat voivat olla esimerkiksi hakukoneoptimoinnin asiantuntija, WordPress-webkehittäjä, digitaalisen markkinoinnin specialisti tai verkkosivujen optimointispesialisti. Näitä tehtäviä voi olla tarjolla verkkomainonnan toimistoissa, verkkosivujen suunnittelutoimistoissa, markkinointitoimistoissa tai yritysten markkinointi- ja viestintäosastoilla. Lisäksi voit löytää näitä työpaikkoja myös freelance-projekteissa ja itsenäisenä yrittäjänä toimimalla.

WordPress hakukoneoptimoijan palkka

Asiantuntijan palkka hakukoneoptimoinnista riippuu monista tekijöistä, kuten kokemuksesta, osaamisesta, projektin laajuudesta ja paikallisista markkinoista. Yleisesti ottaen hakukoneoptimoinnin asiantuntijan palkka voi vaihdella 50 – 150 euroa tunnilta tai sopimuksen mukaan esimerkiksi kuukausihinnalla. Suositeltavaa on pyytää tarjouksia useammalta asiantuntijalta ja vertailla hintoja ennen päätöksen tekemistä.

Kansleri auttaa onnistumaan digimarkkinoinnissa

Ulkoista yrityksesi koko Digimarkkinointi hintaan 1650€ / kk + alv

Sinulle, joka haluat ulkoistaa kaiken yrityksesi digimarkkinoinnin yhdelle taholle. Palveluun kuuluu koko Kanslerin henkilöstön osaaminen

LUE LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA