Kansleri Logo

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi kiinteään hintaan 1650€ – Sisältää kaiken

Ota yhteyttä ja kysy lisää Varaa etäpalaveri

Mitä on digimarkkinointi?

Kanslerin ulkoistettu digimarkkinointi sisältää kaiken tarvittavan laadukkaan diginäkyvyyden kasvattamiseen. Kiinteään hintaan kuukausihintaan 1650€/kk (ei sitoutumista).
 • Digimarkkinoinnin suunnittelu
 • Seuranta, raportointi ja viikottainen tsekkipalaverit
 • Verkkosivuston jatkuva hakukoneoptimointi (SEO)
Kiinnostuitko? Kysy lisää!

“Yli 2 vuotta sitten etsimme uutta kumppania auttamaan meitä digimarkkinoinnissa. Tavoitteena oli parantaa näkyvyyttämme hakukoneissa eri kohdemaiden hakutuloksissa. Päädyimme valitsemaan Kanslerin kumppaniksi.” Nykyään noin 50% uusista liideistä tulee orgaanisesti aiemman muutaman vuosittaisen sattuman sijaan. Lisäksi maksetun mainonnan puolella Genevia tavoittaa kohderyhmänsä entistä tarkemmin ja saa entistä laadukkaampia liidejä.

Genevia Technologies

KLAUS BREITHOLTZ

Genevia Technologies

Miten Kanslerin digimarkkinointi eroaa muista?

Valitse reilu ja läpinäkyvä kumppani

Hinta on piilossa tarjouksen takana. Työn hinta on 1650€/kk (+ alv).
Joudut sitoutumaan kuukausiksi palveluun. Meistä pääsee helposti eroon. Ei sitoutumista palveluun.
Hinta perustuu tiettyyn määrään tunteja ja mainoskampanjoita. Kiinteä hinta kattaa kaiken:

– Maksettu mainonta: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, jne.
– Hakukoneoptimointi
– Markkinoinnin automaatio. Suosittelemme ActiveCampaignia tai Hubspotia,
– Sähköpostimarkkinointi
– Analytiikka ja dashboardit
PDF raportti sähköpostiin. Viikottainen palaveri, reaaliaikaiset dashboardit, sekä ajastetut PDF raportit.
Et pääse omalle mainostilillesi. Kaikki työ tehdään sinun tililläsi. Omistat kaiken mainostilillesi tehdyn työn, jonka teemme puolestasi.

Vestelli valitsi Kanslerin digimarkkinointi­kumppaniksi

Vestellin digimarkkinoinnin hoitaminen

Hoidamme Vestellin koko digimarkkinoinnin kotisivujen ylläpidosta, internet markkinointiin ja hakukoneoptimointiin.

Palveluun kuuluu:

 • Kotisivujen ylläpito ja jatkokehitys
 • Konversio-optimointi
 • Hakukoneoptimointi
 • Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads
Katso koko case

Miksi meillä on digimarkkinoinnissa kiinteä hinta?

 • Ennakoitavuus ja budjetointi
  Kiinteä hinta antaa sinulle selkeän kustannuskuvan palvelun alusta alkaen. Budjetointi on helppoa ilman yllätyksiä.
 • Keskittyminen tuloksiin
  Kiinteähintaiset sopimukset keskittyvät enemmän tuloksiin ja lopputulokseen kuin siihen, kuinka paljon aikaa kuhunkin tehtävään kuluu.
 • Motivaatio tehokkuuteen
  Kiinteä hinta pakottaa meidät optimoimaan ja tehostamaan prosessimme viimeisen päälle. Se johtaa nopeampiin tuloksiin ja parempaan palvelutasoon.
 • Yksinkertaistettu projektinhallinta
  Tuntiseurannan tiputtaminen vähentää hallinnollista taakkaa huomattavasti. Ei enää raskaita tuntiseurantoja ja raportteja.

Google Partnerin tekemä digimarkkinointi

Google-sertifoidut digiosaajat palveluksessasi. Voimme auttaa yritystäsi WordPress kotisivujen rakentamisessa ja ylläpidossa, sekä hakukoneoptimoinnissa ja Google mainonnassa.
 • Olemme suorittaneet vaadittavat sertifiointitestit
 • Asiakkaamme kuluttaa vähintään 10,000$ / 90vrk
 • Yli 70% asiakkaistamme saavuttaa keskiarvoista parempia tuloksia Google mainonnalla
Käy katsomassa meidän sertifikaattia Google.com:ista
Google partner - Google mainonta

Miksi valita Kansleri?

Tuhat muuta palveluntarjoajaa, miksi valitsisit Kanslerin?

Hinta-laatu

Olemme hioneet prosessit ja projektin hallinnan viimeisen päälle. Tästä syystä saat digimarkkinointia tehokkaalla, ammattimaisella otteella. Kulut pysyvät aina maltillisena ja ovat helposti ennakoitavissa.

Sinä omistat kaiken

Kaikki työt tehdään sinun mainostileille ja yhteistyön loppuessa kaikki työmme jää sinun vapaaseen käyttöösi. Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta digimarkkinoitialalla se pitää erikseen mainita.

Ei pitkiä sopimuksia

Meidän kanssa ei tarvitse mennä naimisiin.
Palvelun voi lopettaa aina laskutuskauden (1kk) loppuun. Meille on tärkeintä pitkäaikaiset kumppanuudet ja siihen kuuluu reilu peli molemmille osapuolille.

Viikkopalaverit

Palveluun kuuluu viikottainen palaveri etänä. Katsotaan miten markkinoinnissa meni viime viikon jälkeen ja mitä tehdään toisin jatkossa. On tärkeää, että molemmat osapuolet on perillä miten markkinoinnissa menee.

Yli 10 vuotta mainoskokemusta

Tapio on aloittanut digimarkkinointiuransa vuonna 2012 omalla yrityksellään. Olha aloitti vuonna 2018 ja Juho 2015. Yhteensä meillä on digimarkkinointikokemusta yli 20 vuoden edestä.

8-vuotta WordPressiä

Tapio on koodannut WordPress teemoja vuodesta 2015. Saat meiltä tukea WordPress sivujesi kehitykseen tai tarvittaessa kokonaan uudet WordPress sivustot.

Digimarkkinointi alkaa suunnittelupalaverilla

Pidämme yhdessä workshopin, jossa ideoimme erilaisia tapoja tuottaa digimarkkinointia.
 • Käydään läpi teidän tavoitteet
 • Luodaan suunnitelma miten tavoitteet voitaisiin saavuttaa
 • Luodaan aikataulu eri tavoitteiden saavuttamiselle
 • Merkitään weekly- tai bi-weekly palaverit molempien kalenterihin
 • Avataan tarvittavat viestintäkanavat (Yleensä Slack)
Kiinnostuitko?

Analysoimme nykyisen digimarkkinointisi

Alussa tarvitaan oikeudet kaikkiin käyttämiisi työkaluihin. Oikeuksien antamisen jälkeen pääsemme tutustumaan työkaluihin ja mahdollisesti asentamaan puuttuvat seurannat.
 • Analytiikan läpikäynti – Miten nykyinen markkinointi toimii?
 • Mainostilit – Miten mainokset tuottavat tällä hetkellä?
 • Kotisivut ja palvelin – Onko hakukoneoptimoinnissa tai konversio-optimoinnissa parantamisen varaa?
 • Markkinointiautomaatio – Miten markkinointi on automatisoitu?
Aloitetaanko?

Uusittujen digimarkkinointi- kampanjoiden käynnistys

Uudet ja uusitut digimarkkinointikampanjat käynnistetetään pikaisella aikataululla.
Kysy lisää

Jatkuva kehitys ja seuranta

Digitaalisessa mainonnassa on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää asiakashankinnan kustannus.
 • Käytämme dataa hyväksi ja optimoimme kampanjat tuottamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Apuna käytämme itse luomaamme Data (Looker) Studio -näkymää, jota voit itsekin tarkastella missä ja milloin vain.
 • Pidämme viikottain (tai kahden viikon välein) tsekkipalaverin, jossa käydään yhdessä läpi miten markkinoinnilla on mennyt ja mitä tehdään toisin seuraavaksi.
Paina tästä niin aloitetaan

Dashboard ja raportointi

Digimarkkinointi -palveluun kuuluu myös sivuston analytiikka + helppolukuinen dashboard

Seuraa tärkeimpiä mittareita (KPI) helposti luomallamme dashboardilla.

Hyppää tästä liveraporttiin

Digitaalisen markkinoinnin strategiat

Tehokkaan ristikanavamarkkinoinnin toteuttaminen: kaikkien digitaalisten kanavien hyödyntäminen.

Ristikanavamarkkinoinnissa, monikanavamarkkinoinnissa tai omnichannel-markkinoinnissa tavoitteena on saavuttaa ja palvella asiakkaita kaikilla digitaalisilla kanavilla ja laitteilla.

Jotta voit luoda onnistuneen monikanavaisen markkinointistrategian, tässä on tarkempi katsaus yleisimpiin digitaalisiin markkinointikanaviin:

 • Hakukoneoptimointi (SEO): Hakukoneoptimointi on prosessi, jossa verkkosivustoa parannetaan näkyvyyden lisäämiseksi hakukoneiden tuloksissa. Tämä voi sisältää avainsanojen tutkimusta, sisällön laadun parantamista ja teknisiä parannuksia, kuten nopeamman latausajan ja mobiiliystävällisen suunnittelun varmistamista.
 • Hakusanamainonta (SEM): Hakusanamainonta on maksullinen digitaalinen markkinointimuoto, jossa mainostetaan tuotteita ja palveluita hakukoneiden kautta. Yleensä mainokset näkyvät hakutulosten ylä- tai alaosassa ja niiden tavoitteena on houkutella käyttäjiä napsauttamaan mainosta ja vierailemaan verkkosivustolla.
 • Sosiaalisen median markkinointi (SMM): Sosiaalisen median markkinointi on digitaalinen markkinointistrategia, joka hyödyntää sosiaalisen median alustoja kuten Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn. Tavoitteena on luoda ja jakaa kiinnostavaa sisältöä, joka saa käyttäjät sitoutumaan brändiin ja jakamaan sisältöä eteenpäin.
 • Sähköpostimarkkinointi: Sähköpostimarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat suoraan heidän sähköpostilaatikoihinsa. Tämä voi sisältää uutiskirjeitä, tarjouksia, tapahtumakutsuja ja muita brändin viestejä. Tavoitteena on pitää asiakkaat ajan tasalla ja sitouttaa heidät brändiin.
 • Sisältömarkkinointi: Sisältömarkkinointi on strategia, joka keskittyy arvokkaan, relevantin ja johdonmukaisen sisällön luomiseen ja jakamiseenkohdeyleisölle. Tavoitteena on houkutella ja sitouttaa asiakkaita sekä luoda brändin uskottavuutta ja autoriteettia. Sisältö voi olla monimuotoista, kuten blogiartikkeleita, videoita, podcasteja, infograafeja tai e-kirjoja.
 • Mobiilimarkkinointi: Mobiilimarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin muoto, joka kohdistuu mobiililaitteiden käyttäjiin. Tämä voi sisältää tekstiviestimainontaa, mobiilisovellusten mainontaa, QR-koodikampanjoita ja sijaintipohjaista markkinointia. Mobiilimarkkinointi on erityisen tärkeää, koska yhä useammat ihmiset käyttävät älypuhelimiaan ja tablettejaan päivittäin.
 • Videomarkkinointi: Videomarkkinointi on tehokas tapa kertoa tarinoita, selittää monimutkaisia konsepteja ja luoda tunneside kohdeyleisön kanssa. Videot voidaan jakaa sosiaalisessa mediassa, verkkosivustoilla, sähköpostimarkkinoinnissa ja jopa hakukoneissa YouTube-mainosten avulla.
 • Mainonnan automaatio: Mainonnan automaatio on teknologia, jonka avulla voit automatisoida, mitata ja optimoida digitaalisen markkinoinnin toimintoja, kuten sähköpostimarkkinointia, sosiaalisen median hallintaa ja mainonnan ostamista. Automaation avulla voit säästää aikaa, resursseja ja tehostaa markkinointistrategioitasi.
 • Verkkosivuston analytiikka ja konversio-optimointi: Verkkosivuston analytiikka antaa sinulle tietoa siitä, miten käyttäjät käyttäytyvät verkkosivustollasi ja mitkä markkinointitoimenpiteet tuottavat parhaat tulokset. Konversio-optimoinnilla pyritään parantamaan verkkosivuston suorituskykyä, kuten lisäämään liidien keräämistä tai myyntiä, testaamalla ja parantamalla verkkosivuston elementtejä.
 • Kanta-asiakasohjelmat ja asiakasuskollisuus: Kanta-asiakasohjelmat ja asiakasuskollisuusstrategiat ovat tärkeitä monikanavaisessa markkinoinnissa, koska ne kannustavat asiakkaita palaamaan yrityksen luo uudelleen ja uudelleen. Tämä voi sisältää alennuksia, palkintoja, etuja ja muita kannustimia, jotka tekevät asiakkaista tyytyväisiä ja sitoutuneita.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Sähköposti­markkinointi

Tehokas ja henkilökohtainen digitaalisen markkinoinnin strategia.

Sähköpostimarkkinointikampanjan avaintekijöitä ovat:

 • Kohderyhmän tunteminen: Ymmärrä asiakaskuntasi tarpeet ja mieltymykset, jotta voit tarjota heille merkityksellistä ja arvokasta sisältöä.
 • Hyvä sähköpostilistan hallinta: Pidä listasi ajan tasalla ja varmista, että sinulla on asianmukainen lupa lähettää markkinointiviestejä vastaanottajille.
 • Henkilökohtainen lähestymistapa: Hyödynnä segmentointia ja personointia tarjotaksesi kohdennettua sisältöä, joka puhuttelee vastaanottajaa henkilökohtaisesti.
 • Selkeä ja houkutteleva viestintä: Käytä selkeitä otsikoita, tehokasta kuvankäsittelyä ja helppolukuista sisältöä, joka kannustaa vastaanottajia toimimaan.
 • Mittaa ja optimoi: Seuraa sähköpostikampanjoidesi tuloksia ja tee tarvittavat muutokset parantaaksesi avausprosentteja, klikkaussuhteita ja konversioita. Käytä analytiikkaa ymmärtääksesi, mikä toimii ja mikä ei, ja optimoi strategiaasi sen mukaisesti.
 • Testaus ja vertailu: Kokeile erilaisia lähestymistapoja, kuten A/B-testausta, erilaisten otsikoiden, sisällön ja lähetysaikojen vertailua, jotta voit löytää parhaan tavan tavoittaa asiakkaasi.
 • Automatisointi ja sähköpostimarkkinointityökalut: Hyödynnä automatisointia ja sähköpostimarkkinointialustoja, kuten ActiveCampaign, Mailchimp tai HubSpot, tehostaaksesi kampanjoiden hallintaa, seurantaa ja mittaamista.
 • Jatkuva kehittäminen: Pysy ajan tasalla alan parhaista käytännöistä ja uusista trendeistä, jotta voit jatkuvasti kehittää sähköpostimarkkinointistrategiaasi ja parantaa tuloksia.
Sähköpostimarkkinointi

Videomarkkinointi

Video on yksi tehokkaimmista digitaalisista markkinointikanavista.

Videomarkkinointi on yksi tehokkaimmista ja suosituimmista digitaalisen markkinoinnin kanavista nykypäivänä.

YouTube ilmoittaa yli kahdesta miljardista kuukausittaisesta aktiivisesta käyttäjästä, ja sekä B2B-ostajat että B2C-kuluttajat hyödyntävät videoita ostopäätöksenteossa.

Videomarkkinointi auttaa rakentamaan brändin tunnettuutta, lisäämään digitaalista liikennettä ja parantamaan konversiolukuja.

Sekä B2B- että B2C-sisältömarkkinointistrategioissa blogiartikkeleihin upotetut videot ovat olleet tehokas keino saavuttaa yleisöä.

Onnistuneen videomarkkinoinnin avaintekijöitä ovat:

 • Laadukas sisältö: Tarjoa kiinnostavaa ja informatiivista sisältöä, joka vastaa katsojien tarpeisiin ja mielenkiinnon kohteisiin.
 • Lyhyt ja ytimekäs: Huomioon ottaen lyhyet huomion spannit, pidä videot napakkoina ja keskity tarjoamaan tärkeimmät tiedot tehokkaasti.
 • Videon jakaminen: Hyödynnä kolmannen osapuolen alustoja, kuten YouTube, sekä omia verkkosivustoja ja sosiaalisen median kanavia videoiden levittämiseen. Rohkaise muita jakamaan videoita lisätäksesi näkyvyyttä.
 • Visuaalinen vetovoima: Käytä houkuttelevaa kuvankäsittelyä, selkeää typografiaa ja ammattimaista äänenlaatua, jotta videosi erottuvat kilpailijoista.
 • Toimintakehotukset: Sisällytä videoihin selkeät toimintakehotukset (CTA), jotka ohjaavat katsojia tekemään toivottuja toimia, kuten tilaamaan uutiskirjeen tai ostamaan tuotteen.
 • Mittaa ja optimoi: Seuraa videoiden suorituskykyä analytiikan avulla ja tee tarvittavat muutokset parantaaksesi niiden tehokkuutta.
 • Jatkuva kehittäminen: Pysy ajan tasalla videomarkkinoinnin parhaista käytännöistä ja uusista trendeistä, jotta voit jatkuvasti kehittää strategiaasi ja saavuttaa parempia tuloksia.
Youtube-mainonta

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalinen media on loistava tapa tavoittaa tietty, kohdennettu yleisö ja olla suoraan yhteydessä asiakkaisiin.

Se, mitä sosiaalisen median alustaa tai alustoja käytät, riippuu siitä, kenelle haluat suunnata markkinointisi.

 • Facebook on edelleen maailman suurin sosiaalisen median foorumi.
 • Twitter on edelleen suosittu B2B-ostajien keskuudessa.
 • Instagram ja TikTok ovat uskomattoman suosittuja milleniaalisten ja Gen Z -kuluttajien keskuudessa.
 • LinkedIn on loistava paikka luoda yhteyksiä B2B-ostajiin ostosyklin alkuvaiheessa.

Jokaisella sosiaalisen median alustalla on erityyppistä sisältöä, mutta kaikki ovat hyvin video-/ kuvapainotteisia.

Kun luot sisältöä, pidä siis aina mielessä, miten haluat levittää sitä sosiaalisen median kautta, ja mukauta sitä sen mukaan.

Erilaisia alustoja syntyy jatkossakin, joten markkinoijien on jatkuvasti mukautettava digitaalisen markkinoinnin taktiikoita, jotta he voivat hyödyntää kaikkia saatavilla olevia alustoja.

Miten voimme auttaa:

 • Strategian suunnittelu: saat tehokkaan ja kohdennetun sosiaalisen median markkinointistrategian, joka perustuu yrityksesi tavoitteisiin, kohderyhmään ja resursseihin. Strategian avulla voit saavuttaa parempia tuloksia ja optimoida markkinointitoimenpiteitäsi.
 • Sisällöntuotanto: Laadukas sisältö on sosiaalisen median markkinoinnin ytimessä. Saat apua suunnittelemaan ja toteuttamaan visuaalisesti houkuttelevaa, informatiivista ja mieleenpainuvaa sisältöä, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa ja edistää yrityksesi tavoitteita.
 • Mainonnan hallinta: Sosiaalisen median mainonta on erittäin tehokas tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja kasvattaa yrityksesi tunnettuutta. Sinä saat tukea luomaan ja hallinnoimaan tehokkaita mainoskampanjoita eri sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.
 • Yhteisönhallinta: Yrityksesi sosiaalisen median kanavien aktiivinen seuraaminen ja ylläpito on välttämätöntä hyvän asiakassuhteen luomiseksi. Sinä saat apua viestimään asiakkaiden kanssa, vastaamaan kysymyksiin ja kommentteihin sekä seuraamaan mainetta ja asiakaspalautetta.
 • Analytiikka ja raportointi: Sinä saat käyttöösi analytiikka- ja raportointipalveluita, joiden avulla voit seurata ja mitata sosiaalisen median markkinointitoimenpiteidesi tehokkuutta. Näin voit tehdä tarvittavia muutoksia ja parantaa strategiaasi jatkuvasti.
Facebook mainonta

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin avulla voit personoida yhteydenottosi eri asiakkaille.

Sisältötyyppejä voivat olla esimerkiksi:

 • sähköpostikopiot
 • laskeutumissivut
 • infografiikat
 • bannerimainokset
 • videot
 • uutiskirjeet
 • artikkelit

Sisältöä voidaan (ja pitääkin) käyttää eri kanavissa, mutta kaikella sisällölläsi pitäisi olla yhtenäinen ääni ja viesti.

Kysy lisää

Hakusanamainonta

Sopii parhaiten: kaikenlaiset yritykset

Markkinointia niille, jotka tietävät mitä haluavat ja etsivät heille sopivaa palveluntarjoajaa. Hakusanamainonta on markkinointia ostoputken loppupäässä ja sen takia sillä saa useimmiten parhaat tulokset.

Lue lisää: Hakusanamainonta

Bannerimainonta

Sopii parhaiten: Kaikenlaiset yritykset

Markkinointia ostoputken alkupäähän. Kun haluat tehoa hakusanamainonnan kylkeen tai jos asiakkaasi ei osaa hakea palveluitasi, bannerimainonta voi olla erinomainen työkalu.

Google display mainonta

Mobiilimainonta

Sopii parhaiten: Mobiiliapplikaatiot

Andoidin ja iPhonen mobiiliapplikaatioissa markkinoiminen on kannattavaa jos tarjotaan nuorille suunnattua tuotetta. Mobiilimainonnan mainokset näkyvät mobiiliapplikaatioiden latausikkunoissa, sekä ala- tai yläreunassa.

Mobiilimainonta

Remarketing – digimarkkinointi

Sopii parhaiten: B2B digimarkkinointi ja verkkokaupat

Tällä mainosmuodolla voidaan kohdistaa video tai bannerimainokset jo sivustollasi vierailleille kävijöillä.

Esimerkiksi niille, jotka lisäsivät tuotteita ostoskoriin, mutta eivät ostaneet.

Remarketing – Uudelleenmarkkinointi

Google Shopping digimarkkinointi

Sopii parhaiten: Verkkokaupan digimarkkinointi

Google Shopping-mainonta on paras mainosvaihtoehto verkkokauppiaille.

Shopping-mainoksissa näkyy muun muassa tuotteen kuva, nimi, hinta ja kaupan nimi, joka auttaa potentiaalisia asiakkaita tutustumaan myyntivalikoimaan.

Google Shopping mainonta

Digimarkkinoinnin koulutukset

Kiinnostaako digimarkkinoinnin koulutukset? Kansleri on saatavilla puhekeikoille tai yksityiskoulutuksiin.

Sinulle räätälöity digimarkkinoinnin koulutus.

Voit tilata digimarkkinoinnin koulutuksen haluamastasi aiheesta.

Kouluttajana toimii aiheesta riippuen Tapio tai Juho.

Koulutusaiheitamme:

 • Palvelumuotoilu ja asiakaskokemus
 • Google Ads mainonta
 • Hakukoneoptimointi
 • WordPress kotisivut

Digimarkkinoinnin opiskelu

Kiinnostaako digimarkkinoinnin opiskelu? Lue blogista uusimmat artikkelit.

Digimarkkinointi -verkkokurssi (tulossa)

Kanslerilta on tulossa lähiaikoina digimarkkinointikurssi

Niille, joille ulkoistettu digimarkkinointi on liian laaja paketti on tulossa lähiaikoina digimarkkinoinnin verkkokurssi.

 1. Johdanto digimarkkinointiin
  • Digimarkkinoinnin peruskäsitteet
  • Digimarkkinoinnin merkitys nykyajan liiketoiminnassa
  • Digimarkkinoinnin eri muodot (sähköposti, sosiaalinen media, hakukoneet, verkkosivustot)
 2. Verkkosivuston optimointi
  • Verkkosivuston suunnittelu ja kehitys
  • Käyttäjäkokemuksen (UX) perusteet
  • Hakukoneoptimointi (SEO)
 3. Sisältömarkkinointi
  • Sisällön suunnittelu ja strategia
  • Avainsanojen tutkimus ja sisällön optimointi hakukoneille
  • Blogit, artikkelit, e-kirjat ja muut sisällön muodot
 4. Sosiaalisen median markkinointi
  • Sosiaalisen median strategiat ja alustat (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)
  • Sisällön luominen ja jakaminen sosiaalisessa mediassa
  • Sosiaalisen median mainonta ja kampanjoiden hallinta
 5. Sähköpostimarkkinointi
  • Sähköpostilistojen rakentaminen ja hallinta
  • Tehokkaiden sähköpostikampanjoiden suunnittelu
  • Sähköpostien personointi ja automaatio
 6. Mainonta verkossa
  • Maksettu hakukonemainonta (SEM), esim. Google Ads
  • Display-mainonta ja bannerimainokset
  • Retargeting ja remarketing
 7. Analytiikka ja mittaaminen
  • Web-analytiikan perusteet (Google Analytics)
  • Tavoitteiden asettaminen ja seuranta
  • Tulosten analysointi ja optimoinnin periaatteet
 8. Mobiilimarkkinointi
  • Mobiiliystävällisten sivustojen merkitys
  • Sovellusmarkkinointi ja ASO (App Store Optimization)
  • SMS-markkinointi
 9. Videomarkkinointi
  • Videon suunnittelu ja tuotanto
  • YouTube-markkinointi ja videoiden optimointi
  • Live-videot ja webinaarit
 10. Influencer-markkinointi
  • Yhteistyön tekeminen vaikuttajien kanssa
  • Influencer-kampanjoiden suunnittelu ja toteutus
  • ROI:n mittaaminen influencer-markkinoinnissa
 11. Digitaalisen markkinoinnin strategia
  • Kokonaisvaltaisen digitaalisen markkinointistrategian suunnittelu
  • KPI:t ja tavoitteiden asettaminen
  • Budjetointi ja resurssien hallinta
 12. Eettiset ja oikeudelliset kysymykset digimarkkinoinnissa
  • Tietosuoja ja GDPR
  • Digitaalisen sisällön tekijänoikeudet
  • Mainonnan eettiset standardit

Digimarkkinoinnin avoimet työpaikat / rekry

Kanslerin avoimet työpaikat; digimarkkinointi ja google mainonta

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja 🙁

Kiinnostaako digimarkkinointi?

Anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.