Kansleri Logo

Instagram mainonta

Instagram mainonta hintaan 715€/kk – sisältää kaiken

Varaa palaveri ja kysy lisää Tai ota yhteyttä lomakkeella

Instagram mainonta on tehokas tapa tavoittaa ihmiset

Instagram mainonta hintaan 715€/kk + mediabudjetti.
 • Instagram mainonta -pakettimme sisältää kaiken tilin ja mainoskampanjoiden luomisesta ylläpitoon ja mainossivujen rakentamiseen.
 • Käymme läpi kuukausittain palaverissa mitä tuloksia mainonnalla saatiin viime kuussa ja mitä tullaan tekemään ensi kuussa.
 • Pysyt aina kärryillä mainonnan tuloksista, etkä ylläty laskusta.
Haluan aloittaa

Miten Kansleri eroaa muista

Tuhat muuta toimijaa, miksi valita Kansleri?

Miten muut tekee Kansleri
Hinta on piilossa.tarjouksen takana Hinta on 715€ / kk + mediabudjetti.
”Mikä on budjettisi?” Ehdotamme sinulle sopivaa mediabudjettia riippuen siitä mikä on tavoitteesi.

Mediabudjettia voi vaihtaa koska tahansa.
Hinta perustuu tiettyyn määrään tunteja ja mainoskampanjoita. Hinta kattaa kaiken.
PDF raportti sähköpostiin. Kuukausittainen palaveri, reaaliaikaiset dashboardit, sekä ajastetut PDF raportit.
Et pääse omalle mainostilillesi. Kaikki työ tehdään sinun tililläsi. Omistat kaiken mainostilillesi tehdyn työn.

Referenssi: Vestelli

Vestellin digimarkkinoinnin hoitaminen.

Hoidamme Vestellin koko digimarkkinoinnin kotisivujen ylläpidosta, internet markkinointiin ja hakukoneoptimointiin.

Palveluun kuuluu:

Katso koko case

Instagram mainonta -paketti sisältää:

Kaiken tilin ja mainoskampanjoiden luomisesta ylläpitoon ja mainossivujen rakentamiseen.

Käymme läpi kuukausittain palaverissa mitä tuloksia mainonnalla saatiin viime kuussa ja mitä tullaan tekemään ensi kuussa.

Pysyt aina kärryillä mainonnan tuloksista, etkä ylläty laskusta.

 • Mainoskampanjat
  Sinulle räätälöidyt mainoskampanjat, ykköstavoitteena on tulokset.
 • Ei rajoituksia
  Palvelua ei ole rajoitettu mihinkään maksimimääriin.
 • Mainossivut
  Rakennamme mainossivut ilman erillistä maksua.
 • Kuukausipalaveri
  Pysyt kärryillä missä mennään.

Instagram mainonnalle omat ländärit

Kokemustemme mukaan mainossivujen avulla voidaan asiakkaalle saada kymmeniä kertoja paremmat tulokset ilman, että joudut maksamaan senttiäkään ekstraa.

Mainossivut, eli sivut johon pääsee ainoastaan mainosten kautta on todettu erittäin toimivaksi tavaksi parantaa asiakkaan tuloksia.

Jokaiselle tärkeälle tuotteelle tehdään oma myyntisivunsa. Sivulle nostetaan ensimmäiseksi yhteydenottolomake tai jokin muu tapa, jolla kävijä voi tuotteen ostaa.

Sivulle lisätään monia ostopäätöstä helpottavia elementtejä.

Tulosten raportointi pitää sinut kartalla

Kuukausipalaverissa käydään läpi viime kuun tulokset ja mitä tehdään ensi kuussa.

Voit seurata mainontaasi reaaliajassa tai automaattiselta kuukausiraportilta, mutta mielestämme paras tapa pitää asiakas informoituna markkinoinnistaan on kuukausittaiset palaverit kasvotusten tai videolla.

Kuukausipalaveri alkaa viime kuun tulosten läpikäymisellä. Mikä meni hyvin ja mikä meni huonosti? Missä oli vika ja mitä pitää parantaa?

Sen jälkeen siirrytään tulevaan kuukauteen ja toimintasuunnitelmaan. Kokeillaanko jotain uutta vai jatketaanko samaan malliin? Palaverin tärkein tehtävä on saada yhteisvoimin markkinoinnistasi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa.

Lataa esimerkkiraportti

Instagram mainonta säännöt

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla yritykset voivat tavoittaa suuren yleisön mainostamalla tuotteitaan tai palveluitaan. Instagramin mainonta on kuitenkin säänneltyä, ja yritysten on noudatettava tiettyjä sääntöjä mainostaessaan Instagramissa.
 • Ensimmäinen ja tärkein sääntö on, että mainostajan on ilmoitettava selkeästi, että kyseessä on mainos. Instagramin käyttäjät eivät saa olla hämmentyneitä siitä, onko kyseessä mainos vai ei. Mainoksen voi merkitä esimerkiksi hashtageilla #mainos tai #sponsorointi, tai käyttää Instagramin tarjoamaa ”Paid partnership with” -työkalua. Tämä auttaa säilyttämään käyttäjien luottamuksen mainostajaan ja Instagramiin.
 • Toinen sääntö liittyy mainostettavaan tuotteeseen tai palveluun. Mainostajan on varmistettava, että mainostettava tuote tai palvelu on laillinen ja että mainos noudattaa Instagramin yleisiä käyttöehtoja ja mainontaohjeita. Mainostajan on myös varmistettava, että mainos on kohdennettu oikealle yleisölle ja että se ei ole harhaanjohtava.
 • Kolmas sääntö koskee mainosten sisältöä. Mainostajan on varmistettava, että mainos on tarkoituksenmukainen, kunnioittava ja ei loukkaa Instagramin yleisiä käyttöehtoja tai yhteiskunnan normeja. Mainostajan on myös noudatettava Instagramin mainontaan liittyviä teknisiä ja sisällöllisiä vaatimuksia.
 • Lisäksi on olemassa tiettyjä tuotteita tai palveluita, joihin liittyy erityisiä rajoituksia Instagram-mainonnassa. Esimerkiksi alkoholi- ja tupakkatuotteiden, lääkkeiden, aseiden ja räjähteiden mainostaminen on kiellettyä. Lisäksi mainoksissa ei saa näkyä alastomuutta tai seksuaalisesti vihjailevaa sisältöä.
 • Jos mainostaja rikkoo Instagramin mainontaohjeita, hänen mainoksensa voidaan poistaa, mainostajan käyttötili voidaan rajoittaa tai jopa sulkea. Instagramilla on myös oikeus lopettaa yhteistyö mainostajan kanssa, jos hän ei noudata Instagramin käyttöehtoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Instagramin mainonta on suosittu tapa markkinoida tuotteita ja palveluita, mutta se on myös säänneltyä. Mainostajien on noudatettava tiukkoja sääntöjä, jotta mainokset ovat selkeitä, laillisia, kunnioittavia ja tarkoituksenmukaisia. Nämä varmistaa, että käyttäjät voivat luottaa mainostajiin ja Instagramiin, mikä on tärkeää pitkäaikaisen menestyksen kannalta.

Lue lisää business.instagram.com

Instagram mainonnan kohdentaminen

Instagram-mainontaa voidaan kohdentaa monin eri tavoin, jotta mainokset näkyvät juuri niille käyttäjille, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita mainostettavasta tuotteesta tai palvelusta. Tässä on joitakin tapoja, joilla Instagram-mainontaa voidaan kohdentaa:
 • Kohdeyleisö: Kohdeyleisöön kohdistuva mainonta mahdollistaa tarkasti määritellyn yleisön tavoittamisen perustuen tietoihin kuten ikä, sukupuoli, sijainti, kiinnostuksen kohteet ja käyttäjäkäyttäytyminen. Tämä mahdollistaa mainostajan tavoittamaan tarkasti haluamansa kohdeyleisön.
 • Sijainti: Sijaintikohdistus mahdollistaa mainostajan tavoittavan käyttäjiä tiettyjen maantieteellisten alueiden perusteella. Tämä on erityisen hyödyllistä paikallisten yritysten mainonnassa, joilla on fyysinen sijainti.
 • Hashtagit: Hashtagit ovat avainsanoja, joita käyttäjät voivat käyttää merkitsemään sisältöjään tietyllä teemalla. Mainostaja voi käyttää tietyntyyppisiä hashtag-avainsanoja kohdistaakseen mainoksensa tiettyihin aiheisiin liittyvälle yleisölle.
 • Samankaltaiset yleisöt: Tämä kohdentamistyyppi mahdollistaa mainostajan löytämään Instagramissa jo olemassa olevien asiakkaidensa samankaltaiset käyttäjät ja tavoittamaan heidät mainoksilla.
 • Käyttäjän käyttäytyminen: Instagram-mainontaa voidaan kohdentaa käyttäjien tiettyihin toimintoihin perustuen, kuten aiempiin ostoihin, käyttäjän toimintaan Instagramissa ja vastaaviin.
 • Ajankohta: Mainostaja voi kohdentaa mainokset tiettyihin ajankohtiin, jolloin käyttäjät ovat todennäköisimmin aktiivisia. Tämä mahdollistaa paremman näkyvyyden, kun mainokset ovat esillä juuri silloin, kun käyttäjät ovat aktiivisimpia.

Kiinnostaako Instagram mainonta?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin otan sinuun yhteyttä viimeistään 24-tunnin päästä tarjouksen kanssa.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.