Google-mainonnan työkalut

Hakusanamainonta

Markkinointia niille, jotka tietävät mitä haluavat ja etsivät heille sopivaa palveluntarjoajaa. Hakusanamainonta on markkinointia ostoputken loppupäässä ja sen takia sillä saa useimmiten parhaat tulokset.

Bannerimainonta

Markkinointia ostoputken alkupäähän. Kun haluat tehoa hakusanamainonnan kylkeen tai jos asiakkaasi ei osaa hakea palveluitasi, bannerimainonta voi olla erinomainen työkalu.

Youtube-mainonta

Video on tutkitusti tehokkain tapa herättää mielenkiinto tuotteesta. Youtube-mainonnalla voidaan kohdentaa videosi juuri oikealle yleisölle, etkä joudu maksamaan kuin niistä katselukerroista, jotka eivät ohita mainostasi.

Mobiilimainonta

Andoidin ja iPhonen mobiiliapplikaatioissa markkinoiminen on kannattavaa jos tarjotaan nuorille suunnattua tuotetta. Mobiilimainonnan mainokset näkyvät mobiiliapplikaatioiden latausikkunoissa, sekä ala- tai yläreunassa.

Remarketing

Tällä mainosmuodolla voidaan kohdistaa video tai bannerimainokset jo sivustollasi vierailleille kävijöillä.

Esimerkiksi niille, jotka lisäsivät tuotteita ostoskoriin, mutta eivät ostaneet.

InMarket kohdistaminen

InMarket eli ostoaikeissaolevaan yleisöön kohdistaminen on yksi uusi Google mainonnan kohdistustavoista. Googlelle annetaan lista hakutermeistä tai url-osoitteista, josta asiakkaasi on kiinnostunut ja kohdennetaan mainonta heille.

 

Google-mainonta paketti hintaan 650 €/kk + mediabudjetti

Google-Mainonta paketti sisältää kaiken tilin ja mainoskampanjoiden luomisesta ylläpitoon ja mainossivujen rakentamiseen.

Käymme läpi kuukausittain palaverissa mitä tuloksia mainonnalla saatiin viime kuussa ja mitä tullaan tekemään ensi kuussa.

Pysyt aina kärryillä mainonnan tuloksista, etkä ylläty laskusta.

Mainoskampanjat
Mainossivut
Ei rajoituksia
Kuukausipalaveri
tapio

Tyytyväisiä asiakkaita

Kansleri koostuu kahden yrityksen, Effision ja Tapiok Finlandin yhdistymisestä.

Pyydä tarjous Google-mainonnasta

Katsotaan läpi tarpeesi ja miten voisimme auttaa

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.