WordPress kotisivut

Tarve:
Vanhojen Joomla sivustojen vieminen WordPress ympäristöön, sekä samalla ulkoasun uudistaminen.

Ratkaisu:
Suunnittelimme ja loimme Espinalle räätälöidyt WordPress sivustot hyödyntäen Kansleri Starter teemaa.

  • Suunnittelu: Kansleri
  • Toteutus: Kansleri
Espina – poistolaskenta

Rehellinen referenssi Espinan sanoin

Mikä meni hyvin?

Tarjous oli selkeä ja jo siinä vaiheessa oli tiedossa, mitä teiltä olisimme saamassa. Projektin kuvaus oli hyvin selkeä.

Projekti meni hyvin ja nopealla aikataululla meidän oman toiveemme mukaisesti! Yllätyimme jopa, että miten hyvin se meni ja miten vähällä työmäärällä selvisimme itse.

Meidän toiveitamme kuunneltiin ja toteutettiin. Saimme teiltä myös hyviä ideoita ja vinkkejä, mitä itse emme olleet osanneet edes ajatella.

 

Mikä ei mennyt hyvin?

Koulutus olisi voitu järjestää vasta kuin sivusto oli valmis tai kenties koulutuksen olisi voinut jakaa osiin. Meillä ei ollut aiempaa kokemusta WordPressistä, joten kaikki oli uutta ja niin erilaista verrattuna vanhaan ohjelmistoomme.

Näin etäaikana koulutuksen olisi myös voinut nauhoittaa, jotta siihen olisi voinut palata sivuston jo ollessa käytössä – tämä ei tullut itsellä mieleen.

Pieni harmistus iski myös muutaman kerran, kun toivomamme korjausvaatimukset tehtiin vasta juuri ennen seuraavaa tilannepalaveria – korjauksia ei näin ehtinyt itse käydä ajan kanssa läpi, kun palaveri niistä oli jo seuraavana päivänä/saman päivän aikana.

 

Kuinka sujuvaksi koitte palvelun? (0-5, 0=erittäin takkuisaa; 5=homma luisti kuin rasvattu)

5, palvelu oli todella sujuvaa!

Kuinka todennäköisesti suosittelisitte meitä toisille heidän pyytäessä suosituksia? (0=erittäin epätodennäköisesti; 5=erittäin todennäköisesti)

5, suosittelen mielelläni teitä! Saimme kaiken, mitä halusimme mielestäni vähällä työmäärällä (meidän oma työmäärämme). Meidän toiveemme otettiin huomioon ja toteutettiin. Olitte erittäin asiantunteva ja aikaansaava tekijä!