Kansleri Logo

AMP

AMP eli (Accelerated Mobile Pages) 

AMP, eli Accelerated Mobile Pages, on avoimen lähdekoodin aloite, joka on suunniteltu parantamaan mobiilisivujen latausnopeutta ja käyttökokemusta. Kun perinteiset mobiilisivut saattavat ladata hitaasti ja aiheuttaa käyttäjissä turhautumista, AMP-sivut pyrkivät tarjoamaan nopean ja saumattoman käyttökokemuksen.

Mikä tekee AMP:sta erityisen?

  1. Salama-nopea lataus: AMP-sivut on optimoitu latautumaan erittäin nopeasti, mikä vähentää sivulta poistumista ja parantaa käyttäjäkokemusta.
  2. Yksinkertainen rakenne: AMP käyttää kevennettyä HTML:ää ja JavaScriptiä, joka varmistaa, että sivut ovat kevyitä ja latautuvat nopeasti.
  3. Google-tuki: Google tukee aktiivisesti AMP-projektia, ja AMP-sivut saattavat saada parempaa näkyvyyttä hakutuloksissa.

AMP:n hyödyt:

  1. Parempi käyttäjäkokemus: Nopeammat latausajat tarkoittavat tyytyväisempiä käyttäjiä ja vähemmän sivulta poistumisia.
  2. Parempi hakukonenäkyvyys: AMP-sivut latautuvat nopeasti ja voivat näin parantaa sijoituksia hakukoneissa.
  3. Mobiilinäkyvyyden tehostaminen: Kun mobiilikäyttö jatkaa kasvuaan, AMP:n kaltaiset teknologiat tulevat yhä tärkeämmiksi.

Miten ottaa AMP käyttöön?

  1. Valitse AMP-valmis alusta: Monet sisällönhallintajärjestelmät, kuten WordPress, tarjoavat AMP-tukea tai laajennuksia.
  2. Muokkaa ja mukauta: Vaikka AMP rajoittaa joitakin ominaisuuksia, voit silti mukauttaa sivujasi vastaamaan brändisi ulkoasua.
  3. Testaa ja validoi: Varmista, että AMP-sivusi toimivat oikein käyttämällä AMP-validaattoria.
  4. Seuraa suorituskykyä: Käytä analytiikkatyökaluja, kuten Google Analytics, seuraamaan AMP-sivujesi suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta.

AMP, eli Accelerated Mobile Pages, on teknologia, joka on suunniteltu parantamaan mobiilisivujen suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta. Nopeiden latausaikojen, parannetun hakukonenäkyvyyden ja paremman mobiilikokemuksen ansiosta AMP on tärkeä osa nykypäivän digitaalista maisemaa. Kun otat AMP:n käyttöön oikein, voit tarjota käyttäjillesi nopeamman ja saumattomamman kokemuksen – ja samalla parantaa digitaalista näkyvyyttäsi.

Kansleri auttaa onnistumaan digimarkkinoinnissa

Ulkoista yrityksesi koko Digimarkkinointi hintaan 1650€ / kk + alv

Sinulle, joka haluat ulkoistaa kaiken yrityksesi digimarkkinoinnin yhdelle taholle. Palveluun kuuluu koko Kanslerin henkilöstön osaaminen

LUE LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA