Kansleri Logo

Hashtag


Hashtag on merkkijono tai sana, joka alkaa #-symbolilla (aiemmin tunnettu myös nummerona tai ristikkomerkkinä). Hashtagia käytetään usein sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa, merkitsemään tai linkittämään viestit tiettyihin aiheisiin, teemoihin tai keskusteluihin.

Hashtagien tarkoitus on helpottaa sisällön löytämistä ja järjestämistä sosiaalisissa medioissa. Kun käyttäjä lisää hashtagin viestiinsä tai julkaisuunsa, se tekee siitä helpommin haettavissa ja näkyvissä niille, jotka etsivät tai seuraavat kyseistä hashtagia. Tämä auttaa käyttäjiä osallistumaan keskusteluihin, löytämään samankaltaisia viestejä ja liittymään trendeihin ja aiheisiin.

Esimerkki: Jos henkilö postaa kuvan luonnosta ja lisää siihen hashtagit #luonto, #maisema ja #retkeily, muut käyttäjät voivat helposti löytää kyseisen kuvan hakemalla tai klikkaamalla kyseisiä hashtag-sanoja, ja he voivat näin löytää samankaltaista sisältöä tai osallistua luontoon liittyvään keskusteluun.

Kansleri auttaa onnistumaan digimarkkinoinnissa

Ulkoista yrityksesi koko Digimarkkinointi hintaan 1650€ / kk + alv

Sinulle, joka haluat ulkoistaa kaiken yrityksesi digimarkkinoinnin yhdelle taholle. Palveluun kuuluu koko Kanslerin henkilöstön osaaminen

LUE LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA