Kansleri Logo

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on markkinointistrategia, joka keskittyy arvokkaan, merkityksellisen ja johdonmukaisen sisällön luomiseen ja jakamiseen tavoitellun yleisön houkuttelemiseksi ja pitämiseksi.

Sen päätavoitteena on luoda pitkäaikaisia suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin tarjoamalla heille jatkuvasti korkealaatuista tietoa, joka on sekä hyödyllistä että viihdyttävää. Tämä voi auttaa yrityksiä rakentamaan luottamusta ja asiantuntijuutta, mikä puolestaan voi johtaa suurempaan asiakasuskollisuuteen ja myyntiin.

Sisältömarkkinointi määritelmä

Sisältömarkkinoinnin määritelmä laajenee jatkuvasti, mutta yleisesti se sisältää erilaisia sisältömuotoja, kuten blogipostaukset, videot, e-kirjat, infografiikat, podcastit ja sosiaalisen median sisällöt.

Sisältömarkkinointi eroaa perinteisestä mainonnasta siinä, että se ei tyypillisesti keskity suoraan tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen, vaan tarjoaa tietoa, joka on itsessään arvokasta kohdeyleisölle.

Sisältömarkkinointi hinta

Sisältömarkkinoinnin kustannukset vaihtelevat suuresti riippuen monista tekijöistä, kuten sisällön tyypistä, tuotannon laadusta, julkaisun tiheydestä ja valitusta markkinointikanavasta.

Pienet yritykset voivat toteuttaa sisältömarkkinointia melko pienellä budjetilla, kun taas suuremmat yritykset voivat käyttää siihen tuhansia tai jopa miljoonia euroja kuukaudessa.

Kustannukset voivat sisältää sisällön suunnittelun ja tuotannon, sisällön hallintajärjestelmän, markkinointiautomaation työkalut, analytiikan seurannan ja henkilöstön palkat.

Sisältömarkkinointi palkka

Sisältömarkkinoijien palkat vaihtelevat myös laajalti maantieteellisen sijainnin, kokemuksen, taitotason ja yrityksen koon mukaan.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa sisältömarkkinoijan keskipalkka voi olla noin $50,000 – $70,000 vuodessa, kun taas Euroopassa ja erityisesti Pohjoismaissa palkat voivat vaihdella suuresti maan taloudellisen tilanteen ja elinkustannusten mukaan.

Palkat voivat olla korkeampia suurissa kaupungeissa ja korkean teknologian yrityksissä, jotka arvostavat erityisesti digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Sisältömarkkinointi keskittyy arvokkaan ja relevantin sisällön luomiseen ja jakamiseen kohdeyleisölle. Sen tavoitteena on houkutella ja sitouttaa yleisöä sekä edistää brändin tunnettuutta ja luottamusta.

Kansleri auttaa onnistumaan digimarkkinoinnissa

Ulkoista yrityksesi koko Digimarkkinointi hintaan 1650€ / kk + alv

Sinulle, joka haluat ulkoistaa kaiken yrityksesi digimarkkinoinnin yhdelle taholle. Palveluun kuuluu koko Kanslerin henkilöstön osaaminen

LUE LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA