Kansleri Logo

tekninen hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi on verkkosivustojen ja digitaalisten palveluiden optimointiprosessi, jossa pyritään parantamaan sivuston teknistä suorituskykyä, käytettävyyttä ja löydettävyyttä hakukoneissa. Tavoitteena on saavuttaa parempi näkyvyys hakutuloksissa ja houkutella enemmän kävijöitä sivustolle.

Tee näin

1. Analysoi nykytila: Ensimmäinen askel teknisen hakukoneoptimoinnin aloittamiseen on selvittää, miten verkkosivustosi suoriutuu tällä hetkellä hakukoneiden näkökulmasta. Tarkastele esimerkiksi sivuston latausnopeutta, teknisiä virheitä ja indeksointiongelmia.

2. Tee avainsanatutkimus: Seuraavaksi on tärkeää tunnistaa ne avainsanat, joiden perusteella haluat sivustosi löytyvän hakutuloksista. Avainsanojen valinta perustuu siihen, mitä sivustosi tarjoaa ja millaisia termejä käytetään etsittäessä siihen liittyviä asioita.

3. Optimoi metatiedot: Huolehdi siitä, että jokaisella sivuston osiolla on uniikit ja kuvaavat metaotsikot, meta-kuvaukset ja URL-osoitteet. Nämä ovat tärkeitä osia sivuston optimoinnissa, koska ne näkyvät suoraan hakutuloksissa.

4. Paranna sisäinen linkitys: Varmista, että sivustollasi on looginen ja helppokäyttöinen sisäinen linkitys. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään sivustosi rakennetta ja löytämään tärkeitä sisältöjä helpommin.

5. Korjaa tekniset virheet: Tarkista ja korjaa mahdolliset tekniset ongelmat, kuten rikkoutuneet linkit, puuttuvat kuvat tai ohjausvirheet. Nämä voivat vaikuttaa haitallisesti sivuston hakukonenäkyvyyteen.

6. Seuraa ja testaa tuloksia: Viimeinen, mutta erittäin tärkeä askel on seurata sivustosi suorituskykyä ja testata erilaisia optimointitoimenpiteitä. Näin voit nähdä, mikä toimii parhaiten ja tehdä tarvittavia muutoksia optimointistrategiaasi.

Tekninen hakukoneoptimointi hinta

Tekninen hakukoneoptimointi voi maksaa yleensä noin 500-3000 euroa kuukaudessa sen laajuudesta ja tarpeista riippuen. Hinta voi vaihdella merkittävästi eri palveluntarjoajien välillä.

Tekninen hakukoneoptimointi työpaikat

1. Hakukoneoptimointiasiantuntija
2. Hakukoneoptimointipäällikkö
3. SEO-analyytikko
4. Hakukonemarkkinoinnin asiantuntija
5. Verkkosivujen SEO-spesialisti
6. SEM-asiantuntija
7. Hakusana-analyytikko
8. Hakukoneoptimointikonsultti
9. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
10. Verkkosivujen suunnittelija revennoitettuna hakukoneoptimointiin

Tekninen hakukoneoptimointi palkka

Teknisen hakukoneoptimoinnin asiantuntijan palkka vaihtelee yleensä 3000€ – 6000€ kuukaudessa kokemuksesta ja osaamisesta riippuen. Lisäksi mahdolliset bonukset ja lisäedut voivat vaikuttaa palkkatasoon.

Kansleri auttaa onnistumaan digimarkkinoinnissa

Ulkoista yrityksesi koko Digimarkkinointi hintaan 1650€ / kk + alv

Sinulle, joka haluat ulkoistaa kaiken yrityksesi digimarkkinoinnin yhdelle taholle. Palveluun kuuluu koko Kanslerin henkilöstön osaaminen

LUE LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA