Kansleri Logo

Lead generation

Lead generation on markkinointikäsite, joka tarkoittaa potentiaalisten asiakkaiden eli ”liidien” hankintaa ja keräämistä yritykselle tai organisaatiolle. Tavoitteena on saada ihmisiä kiinnostumaan yrityksen tuotteista tai palveluista ja saada heidät antamaan yhteystietonsa, kuten sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa, jotta heistä voidaan myöhemmin tehdä asiakkaita.

Lead generation voi tapahtua monin eri tavoin, kuten verkkosivustojen kautta, sähköpostimarkkinoinnin avulla, sosiaalisen median kampanjoinnin, hakukonemarkkinoinnin (SEM) ja muiden digitaalisten markkinointikeinojen avulla. Yritykset voivat myös kerätä liidejä offline-kanavien, kuten tapahtumien tai messujen, kautta.

Kun yritys on kerännyt liidejä, ne voidaan luokitella ja jalostaa myyntiprosessissa. Tämä voi sisältää liidien laadun tarkistamista, heille kohdennettua markkinointiviestintää ja yhteydenottoa heihin myynnin tarkoituksessa. Lead generation on keskeinen osa monien yritysten markkinointistrategioita, sillä se auttaa kasvattamaan asiakaspohjaa ja myyntiä.

Kansleri auttaa onnistumaan digimarkkinoinnissa

Ulkoista yrityksesi koko Digimarkkinointi hintaan 1650€ / kk + alv

Sinulle, joka haluat ulkoistaa kaiken yrityksesi digimarkkinoinnin yhdelle taholle. Palveluun kuuluu koko Kanslerin henkilöstön osaaminen

LUE LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA